Lehetnek esetek (főkként listáknál) amikor el kell engednünk egy munkalapot viszont szeretnénk újra használni az adott Djeeni nevét egy másik munkalaphoz. Ebben az esetben el tudjuk engedni a használatban lévő munkalapunkat.
Ennek a lépésnek a paraméterei a következők:
Worksheet Djeeni name: Annak a munkalapnak a Djeeni neve amelyiket el szeretnénk engedni.
Keep changes?: Ha a változtatásokat a munkafüzetben muszáj el mentenünk, ezt a három lehetséges opciót tudjuk kiválasztani egy legördülő listából:
Yes, save changes (complete workbook) - Ez az alap állapot, ilyenkor elmentjük a változtatásokat az egész munkafüzetre.
No, save no changes - Ebben az esetben nem mentjük el a változtatásokat.
Delete the worksheet (if the last worksheet then the workbook, too) - Ezzel az opcióval ki tudjuk törölni a munkalapot, ha egy munkafüzetben csak egy munkalap van akkor a munkafüzet is törlődik.
Ha elengedtük a legutoljára használat munkalapot a folyamatban a munkafüzeten belül, akkor a Djeeni be fogja zárni ezt a munkafüzetet automatikusan számunkra.