Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


Detail Editor - Szöveges Szerkesztő

A szöveges szerkesztő nézet célja hogy az utolsó apró simításokat is elvégezzük a folyamatunkon. A első sorban lathatjuk hogy:

  • Ki az a személy aki használja és aki számára aktiválva lett a Djeeni (A1).
  • Valamint hogy mi a neve a jelenleg szerkesztés alatt álló folyamatnak (B1).

Edit section – Szerkesztői rész

Összesen három részt láthatunk. A bal szélén elhelyezkedő rész az 'Edit' vagyis a szerkesztés rész, ahol a jelenlegi folyamatunkat láthatjuk és szerkeszthetjük. Az A ('Step') oszlop mutatja a folyamat lépéseink nevét. A B és C ('Parameters') oszlop pedig a különböző paraméterek nevét és értekeit. Minden egyes sor egy bizonyos folyamat lépéshez tartozó paramétereket mutatja. A kötelezően kitöltendő paraméterek különböző háttér és betű színnel vannak megjelölve.

Check section – Ellenőrző rész

Az Execute (Futtatás) gomb megnyomásával a Djenni először ki értékeli hogy a folyamat lepéseket és azok paraméter értékei megfelelőek-e. Abban az esetben ha a paraméter értéke megfelelő egy 'OK' üzenetet fogunk látni a D ('Process Check') oszlop adott sorában. Ha viszont valami nem megfelelő akkor egy 'Error' fog megjeleni, amelyre rá kattintva megtekinthetjük a hibánkat részleteiben.

Log section – Naplózás rész

Amint a Djeeni folyamatunk lefutott egy egyszerű összefoglalást találhatunk. Az E es F ('Execution Result') oszlopban lévő sorok a folyamat lépés utolsó végrehajtásának napló eredményét mutatják. Abban az esetben hogy ha részletesebb információra van szüksége a folyamat végrehajtásával, akkor váltsunk át a Végrehajtási esemény napló nézetre.