Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


Process editor – Folyamat szerkesztő

A Djeeni folyamat szerkesztője az Excel környezetébe beépülő és személyre szabott felhasználói felület. A feladata, hogy lehetővé tegye számunkra a Djeeni folyamatok lehető leggyorsabb és legegyszerűbb létrehozását. Három fő elemből áll, amit az alábbi képen láthatunk:

Visual Editor View - Grafikus Szerkesztői Nézet

Ez egy barátságos szerkesztői felület amely könnyen használható hogy létrehozzuk az első terv nézetet a Djeeni folyamatunkhoz. A végső simításhoz viszont ajánlót a szöveges szerkesztő nézetet használnunk.

Detail Editor View - Szöveges Szerkesztő Nézet

A Szöveges szerkesztő nézet megengedi számunkra hogy jobban át lássuk és szerkesszük a Djeeni folyamatunk legfontosabb beállításait és részleteit. Általában nincs szükségünk erre a nézetre és ha még is, ne ijedjünk meg mivel sokkal egyszerűbbnek tűnik a használta mint ahogy elsőre latszik, ugyanis csak a C oszlopot kell figyelnünk és szerkesztenünk.

Execution Log View - Végrehajtási Esemény Napló

Nagyon fontos: Amikor lefuttattuk a Djeeni folyamatunkat győződjünk meg róla hogy minden az elvártak szerint történt. Djeeni nagyon szorgalmas és jegyzetet vezet a lefutatott folyamat lepéseiről: a munkafüzet megnyílt vagy elkészült, az adatokat ki másoltuk, le szűrtük, el küldtük az emailt stb. Ezeket e jegyzeteket mind megtaláljuk ezen a nézeten.